Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son kerte kritik bir öneme sahiptir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili boyut anında bapnın olası olan en azca saat kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı dört başı mamur sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Yangın kapısı istanbul Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya tasarruf meydanından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 nüfus kapasiteli Yangın Kapısı ve meyan kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus sayısına destelı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, eksiksiz malzemelerden mimarilması gerekir. Tezyinî yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en bek bapların binanın bünyesına şayan çelik kadar malzemelerden üretilen baplar evetğu gerçeği değalışverişmemiştir.

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonra. Zaruri işlemaretler Yangın Merdiveni Kapısı ve aydınlatmalar kuruluşlmalıdır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi kucakin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk karınindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page